OM SKAFFERIET


Letar du också efter lite mer unik inredning och tycker du att vi borde tänka lite mer på hållbarhet och miljö i vårt samhälle? InredningsSkafferiet erbjuder just detta och har fokus på återbruk och upcycling. Vi skapar unika möbler och inredningsdetaljer och erbjuder en skön blandning av nytt, gammalt och omgjort!


Idag lägger många mycket tid och pengar på att skapa ett trivsamt hem genom att inreda och förnya. Söker man efter det annorlunda och unika inom inredning och tycker att det är både roligt och viktigt att tänka återbruk så är InredningsSkafferiet det rätta stället att besöka.


Vi erbjuder just det som är unikt genom vårt fokus på återbruk och upcycling. Det vi erbjuder till försäljning finns det oftast bara en utav då utbudet är utifrån vad vi tagit tillvara på eller köpt in. Sakerna blir omgjorda eller ommålade just då och utifrån en känsla för just det objektet.


Genom att handla hos oss stödjer man tanken på återbruk och upcycling och det är ett bra sätt att tänka hållbarhet i vårt samhälle. Vi brinner för att ge nytt liv till gammalt och undvika att slänga saker som inte är sönder och även ge nytt liv till det som gått sönder så långt det går.


Istället för att välja utifrån massproducerade utbud på marknaden så kan du hos oss hitta det där unika som kommer att lyfta ditt hem och som ingen annan har. Du kan kombinera det med nyköpt men känslan av återbruk kommer att finnas med och du vet att du gjort skillnad genom att handla hos oss.


Jag hoppas att jag väckt ett intresse hos er och en vilja att besöka oss för att kunna uppleva vår underbara butiksmiljö och se vårt unika utbud på plats. Välkomna!